47 jaar

Een groot assortiment Nissanwagens

Garage Jacobs - Ham Garage Jacobss bestaat al 48 jaar en dat straalt het ook uit. Het bedrijf ademt ervaring, kwaliteit, professionaliteit, vriendelijkheid, vertrouwen én persoonlijkheid. De zaak werd in 1969 opgericht door Martin Jacobs en zijn vrouw Roza, maar wordt ondertussen geleid door hun kinderen Ronny, Nicole en Marc. In al die jaren groeide het familiebedrijf uit tot dé betrouwbare partner voor u en uw wagen.
 
Het trio draagt kwaliteit heel hoog in het vaandel, maar vergeet hierbij nooit de persoonlijke aanpak. Voor Ronny, Nicole en Marc komt de klant op de eerste plaats. Een optimale, kwaliteitsvolle én betaalbare service voor u als klant is voor Garage Jacobs de prioritaire doelstelling.
 
U krijgt er professioneel en uitgebreid advies zodat u zeker de goede keuze maakt bij de aankoop van uw nieuwe of tweedehandswagen. Wilt u eerst een testrit maken? Dat is uiteraard geen enkel probleem, de klant is immers koning. Bij Garage Jacobs kan je terecht voor een uitgebreid gamma nieuwe wagens, van klein tot groot, van familiewagen tot sportief, van terreinwagen tot camionet. Of bent u eerder op zoek naar een tweedehandswagen? Ook dan is een bezoekje aan Garage Jacobs de moeite waard, want ze hebben tal van wagens voor u in de aanbieding. Garage Jacobs is tevens een onafhankelijke Nissan garage.
 
Maar ook na uw aankoop staan de opgeleide medewerkers klaar om u met raad en daad bij te staan. U kunt er bovendien rekenen op vakkundig onderhoud en herstellingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
 
Garage Jacobs, uw betrouwbare partner!

Back to Top