REEDS 50 JAAR UW ONAFHANKELIJKE NISSAN-SPECIALIST

Contact

Professionele aircoservice

Garage Jacobs - AIRCOSERVICEBent u op zoek naar een garage die een uitstekende aircoservice in Ham aanbiedt? Dan moet u beslist eens passeren bij Garage Jacobs. Deze garage doet een airco-onderhoud van alle merken. Ook als er herstellingen moeten uitgevoerd worden bent u bij Garage Jacobs aan het goede adres.

Airco-onderhoud voor alle merken

Een regelmatig onderhoud van de airco-installatie kan veel problemen voorkomen. Wanneer u een afspraak maakt voor het onderhoud van uw wagen, informeer dan ook eens of de airconditioning moet nagekeken worden. Voorkomen is beter dan genezen.

Professioneel onderhoud van uw wagen

Garage Jacobs staat ook in voor een kwalitatief onderhoud van uw wagen. Dit team van autospecialisten staat al meer dan vijftig jaar garant voor een uitstekende service. De ervaren monteurs hebben veel affiniteit met en kennis van Nissan, maar stropen graag de mouwen op voor alle automerken

Verder nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aircoservice in Ham? Neem dan vandaag nog contact op met Garage Jacobs. Deze garage staat u bij met weloverwogen raad!